Reacties

Balans

Het jaar 2014 is een intensief en heftig jaar voor mij geweest. In januari 2014 begon ik aan een intensief therapietraject. Na jarenlange kortdurende therapietrajecten, besloot ik mijn problematiek grondig aan te gaan pakken en ben gestart met een intensieve behandeling. Hoewel ik naarmate de weken vorderden steeds kleine stapjes vooruit zette, bleef mijn lichaam uit balans. Door mijn eetstoornis bleef ik lichamelijke klachten houden en ook de verbinding tussen mijn verstand en mijn gevoel was verstoord. Ik had weinig contact met mijn gevoel en probeerde vooral vanuit mijn verstand te (over)leven.

Met behulp van tinctuur en behandelingen heb ik, samen met Gré, de balans in mijn lichaam terug weten te brengen.

In juni 2014 ben ik naar Gré gegaan. Ik was benieuwd wat zij voor mij kon betekenen en of zij, samen met mij, de balans in mijn lichaam wilde herstellen. Ik vergeet nooit meer dat ik op de behandelstoel lag en Gré haar handen op mijn hoofd legde. Ik voelde mijn hoofd leeg worden en mijn gedachten stroomden weg. Ze leken gewoon even te stoppen! Wat een heerlijk gevoel was dat! Gré merkte direct op dat mijn lichaam behoorlijk uit balans was. Met behulp van tinctuur en behandelingen heb ik, samen met Gré, de balans in mijn lichaam terug weten te brengen. Ik heb meer contact met mijn gevoel en probeer beter voor mijn lichaam te zorgen zodat mijn lichaam in balans blijft. Gré heeft mij hierbij enorm geholpen.

Wat mij erg aansprak gedurende mijn behandeling bij Gré, is haar persoonlijke benadering. Ze neemt uitgebreid de tijd en probeert alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Haar begripvolle houding en bemoedigende woorden hebben mij enorm gesteund. Ook was zij een uitlaatklep voor mijn moeder, die iedere keer trouw meeging. Ook de vragen en de bezorgdheid van mijn moeder werden door Gré serieus genomen en daardoor beantwoordt en (deels) weggenomen. Ook dit heb ik erg gewaardeerd.

Lieve Gré, enorm bedankt voor je lieve woorden, je steun, je begrip, je geduld en de manier waarop je een rol heb gespeeld binnen mijn behandeling!

Ik kan Gré aan een ieder van u van harte aanbevelen.

Lieve groeten,

Anoniem, mei 2015

Nekklachten en Duizeligheid

Ik heb de laatste 10 jaar last van nekklachten en duizeligheid. Vorig jaar zomer was het zo erg dat ik er ook niet meer door kon slapen. Op advies van een kennis ben ik naar praktijk van Touch for Body and Mind gegaan. Gré heeft de blokkades die ik in mijn lichaam had weggenomen en op haar advies heb ik wat tincturen gekregen.

Ik heb meer energie, minder last van mijn nek en ik slaap beter

Sinds de behandelingen voel ik me een stuk beter. Ik heb meer energie, minder last van mijn nek en ik slaap beter. Ik ben erg blij dat ik de beslissing heb genomen om mij door Gré te laten behandelen.

F. Bennink, maart 2015

Restless leggs syndroom

Zo’n half jaar geleden kwam ik samen met mijn man bij Gre Hoftijzer op advies van een vriend. Ik had al zo’n 13 jaar last van rusteloze benen. Hierdoor heb ik al die jaren niet goed kunnen slapen. In het verleden heb ik daar medicijnen voor gehad van de huisarts maar daar werd ik zo suf van dat ik bijna in slaap viel achter het stuur in de auto. Daarna heb ik vele alternatieve genezers bezocht maar geen van allen hebben me geholpen met mijn kwaal. Ik heb ook heel mijn huis laten “ontstoren” maar dat hielp ook niet.

Na de 1e behandeling van Gre had ik meteen resultaat.

Na de 1e behandeling van Gre had ik meteen resultaat. Weliswaar van korte duur maar ik had toch al een paar nachten geslapen. Ik ben er steeds naar toe blijven gaan en elke keer ging het een stukje beter! Zoals Gre zelf zegt “elke keer blijft de kwaal een klein beetje langer weg”. Nu na ruim een half jaar mag ik zeggen dat ik nachten achter elkaar geweldig goed kan slapen! Je weet niet wat je overkomt als je gewoon nachten lang niet wakker wordt omdat je benen bewegen! We hebben het Gre al vaker gezegd maar nu wil ik dit ook op haar site kwijt, Gre, ik ben blij dat we bij jou terecht zijn gekomen en dat je mij hebt kunnen helpen! Hartelijk dank hiervoor!

T. Kuypers, 2015

Balans

Na een heftig jaar waarin zich veel heeft afgespeeld ben ik naar Gré gegaan. Eén van mijn ouders was overleden na een ziektebed en mijn lichaam kon dit niet verwerken. Naast het verwerken van de ziekte van mijn ouder ben ik ook fanatiek met mijzelf aan de slag gegaan want ik ben destijds flink afgevallen. Kortom een hele aanslag op mijn lichaam.

Dit alles, met de behandelingen bij Gré mij erg goed heeft geholpen.

Bij Gré is zowel mijn lichaam als geest heerlijk tot rust gekomen. Mijn lever zat vol afvalstoffen welke niet weg konden en er zat een energielek in mijn darmen. Door het gebruik van tinctuur is dit helemaal goed gekomen. Daarnaast heb ik tijdens de behandelingen bij Gré ook een spirituele tocht gedaan waarbij ik via een opleidingsinstituut met meditatie in aanraking kwam. Hier heb ik met Gré ook regelmatig over gesproken. Dit alles, met de behandelingen bij Gré mij erg goed heeft geholpen.

Mijn lichaam is weer in balans met zijn ziel en dat voelt fantastisch! Bedankt lieve Gré voor alle goede zorgen!

Anoniem, 2015

Knie problemen

5 jaar geleden kwam ik voor de eerste keer bij Gre om eens te kijken of ze iets met mijn rechterknie zou kunnen doen,
Ik had al eens een meniscus operatie aan die knie ondergaan met weinig tot geen verbetering, dit was 15 jaar geleden.

Een half jaar later begon de andere knie te zeuren, en heb toen 2 behandelingen nodig gehad, maar daarna al 5 jaar niet meer!

Maar nu waren de klachten zodanig dat ik er zonder pijnstillers niet van slapen kon.
Ik was al weer in het ziekenhuis geweest voor fotos, en het was duidelijk weer slijtage.
Maar het kwam mij bijzonder ongelegen vanwege drukte op het werk en prive, en rondom mij heen zagen we diverse slechte resultaten van knieoperaties, en toen kwam ik bij Gre terecht, die er voor mijn gevoel iets vaags meedeed en vervolgens zei: Ga nu maar staan en ga door je hurken,
Dat kon dus al jaren niet meer maar het ging dus wel!
Ook de pijn was verdwenen en de knie gaf geen problemen meer!
Een half jaar later begon de andere knie te zeuren, en heb toen 2 behandelingen nodig gehad, maar daarna al 5 jaar niet meer!
En zo ben ik al vaker bij Gre geweest voor diverse zaken zoals rug en nekklachten, koortslip en iedere keer komt het weer goed, niet iedere keer na 1 behandeling maar en met advies er bij hoe je deze klachten eventueel kunt voorkomen.
Ik zal in ieder geval niet snel meer in mijn lichaam laten snijden en spuiten voordat Gre het niet meer ziet zitten.

Anoniem, 2016

 Rust en zwangerschap

Halverwege juli 2015 besloten mijn man en ik om te proberen om zwanger te worden. Na een half jaar was er nog “niks gebeurd”. Dit zorgde bij mij voor heel veel onrust, angst en paniek. Via familie kwam ik bij Gre terecht met de vraag om wat meer in balans te komen met mijn lichaam en geest.

En het mooiste is dat wij over een paar weken ons eerste kindje mogen verwelkomen!

De eerste ontmoeting met Gre voelde gelijk prettig, ze luisterde, oordeelde niet en gaf duidelijk aan wat zij voor mij kon betekenen. Dit gaf veel rust.
Mijn man ging later met een sessie mee en ook hij heeft dit als zeer positief ervaren. Met behulp van tinctuur ben ik meer in balans gekomen met mijn lichaam en geest.  En het mooiste is dat wij over een paar weken ons eerste kindje mogen verwelkomen!

Bedankt lieve Gre voor je hulp, op welke manier dan ook.

Anoniem, 2017